Головна » 2017 » Червень » 21 » Відбувся семінар з правових аспектів управління персоналом у лісовому господарстві Кіровоградщини
08:20
Відбувся семінар з правових аспектів управління персоналом у лісовому господарстві Кіровоградщини

На базі ДП «Оникіївський лісгосп» 16 червня відбувся семінар з правових аспектів управління персоналом у галузі лісового господарства для працівників лісогосподарських підприємств, відповідальних за організацію роботи з персоналом, та юрисконсультів.

Відкрила роботу семінару начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко, яка відзначила, що працівники кадрових служб повинні завжди бути обізнані зі змінами в законодавчій базі, які стосуються їхньої професійної діяльності, та мати достатні кваліфікаційні навички для їх застосування. 

Порядок організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, бронювання військовозобовʼязаних  громадян  у період мобілізації та воєнний час, особливості оформлення документів при бронюванні військовозобов’язаних висвітлила у своїй доповіді головний спеціаліст з питань  персоналу обласного управління Світлана Плохотнюк.

Також розглядалося питання щодо стану роботи з кадрового забезпечення підвідомчих лісогосподарських підприємств у 2017 році.  Світлана Плохотнюк звернула увагу колег на посиленні відповідальності за виконання ними вимог законодавства про працю.

У ході семінару головний спеціаліст-юрисконсульт обласного управління лісового та мисливського господарства Тетяна Коваленко надала роз’яснення щодо окремих норм Закону України «Про запобігання та протидії корупції»,  які застосовуються відносно працівників лісогосподарських підприємств.

Крім того учасники семінару розглянули питання пенсійного забезпечення працівників.

На завершення заходу відбулась екскурсія по території підприємства «Оникіївське лісове господарство». 

 

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

 

Переглядів: 365 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: