Головна » 2020 » Липень » 24 » Відпочивайте без шкоди для лісу!
12:10
Відпочивайте без шкоди для лісу!

Липень – місяць літніх відпусток. Хтось їде на моря, хтось – на озера. Є ті, хто обирає гори. Та в умовах пандемії коронавіруса  для багатьох мешканців Кіровоградщини відпочинок в межах області став пріоритетним. Частіше люди обирають відпочинок у лісі.

Досить важливою перевагою для громадян є те, що відпочинок у лісі є безкоштовним. Єдина плата, яку кожен відвідувач мусить і навіть зобов’язаний віддати, – бережливе ставлення до лісу і його мешканців, прибирання сміття та дотримання правил безпеки.

Лісова охорона ДП «Компаніївський лісгосп» бажає всім гарного та безпечного відпочинку, сподівається на свідомість людей та вкотре просить відвідувачів лісових масивів взяти з собою мішки для сміття і зробити добру справу – прибрати за собою!

Окремо звертаємо увагу й на те, що дорослі є прикладом для наслідування своїм дітям – від того, як ви покажете свою культуру в лісі, залежатиме і поведінка дітей в майбутньому.

То ж, шановні відпочивальники, дотримуйтесь правил пожежної безпеки та не смітіть у лісі, адже чисто не там де прибирають, а там де не смітять!

 Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп

Переглядів: 208 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: