Головна » 2021 » Червень » 2 » Вітаємо головного бухгалтера лісгоспу!
08:58
Вітаємо головного бухгалтера лісгоспу!

Понад 27 років свого трудового життя присвятила роботі в Компаніївському лісовому господарстві Ірина Вікторівна Артем’єва. Свої професійні крила  розпочинала випробовувати у 1994 році на посаді касира лісгоспу. Згодом працювала бухгалтером Компаніївського лісгоспу, бухгалтером апарату лісгоспу, навчалась професійним премудростям, терпінню і виваженості у досвідчених бухгалтерів лісгоспу. Власні зусилля та надбаний досвід  допомогли їй стати головним бухгалтером підприємства у 2014 році. Так, ж уже понад 7 років, Ірина Вікторівна рахує кожну копійку Компаніївського лісгоспу, який  в останні роки виживає в умовах жорсткої економії фінансових ресурсів. Робота головного бухгалтера вкрай відповідальна й вимагає глибокого знання як бухгалтерського обліку, так і податкового законодавства, зосередженості, скрупульозності, точності, а також бережливості та вміння відстоювати свою точку зору. Завдяки своїй високій працездатності, професіоналізму, організаторським здібностям і любові до своєї професії Ірина Вікторівна успішно справляється з обов’язками головного бухгалтера, від яких значною мірою залежить ділова репутація підприємства.

Своїм  бухгалтерським талантом, організаторськими здібностями, добротою та порядністю Ірина Артем’єва  заслужила авторитет, довіру та повагу серед колег. Саме ці риси сприяли обранню її головою профкому. І цю ношу вона несе відповідально  протягом 17 років. 

2 червня у Ірини Вікторівни Артем’євої особисте свято – День народження!  З цієї нагоди колеги-лісівники щиро вітають іменинницю! Бажаємо Ірині Вікторівні нових професійних досягнень, відмінного здоров’я, родинного благополуччя, оптимізму і завжди гарного настрою.

 

Наталія Жуковська,

інспектор з кадрів ДП «Компаніївський лісгосп!

Переглядів: 197 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: