Головна » 2021 » Березень » 9 » Вітаємо керівника шкільного лісництва «Зелена Планета»
12:06
Вітаємо керівника шкільного лісництва «Зелена Планета»

Шановна Світлано Владиславівно! Прийміть найтепліші вітання з нагоди Дня народження від лісівників Компаніївщини!

         Ви належите до когорти подвижників освітньої ниви, які дбають про екологічне майбутнє і виховують свідомих природолюбів. Понад 10 років Ви щедро ділитеся  своїми безмежними природничими знаннями, набутим досвідом і життєвою мудрістю, прививаєте любов до лісу вихованцям учнівського лісництва «Зелена Планета», що діє при КЗ «Компаніївське НВО». Вихованці шкільного лісництва, керівником якого Ви є, завжди серед призерів конкурсів різного рівня лісівничого напрямку і в цьому безперечна заслуга Вашого наставництва.

Нам, невимовно пощастило у співпраці з Вами по заохоченню молодого покоління громади до числа шанувальників і захисників лісів Компаніївщини. Виховання у дітей любові до природи, лісів – це найважливіше наше спільне завдання. Віримо, що наша спільна праця у підготовці майбутньої зміни лісоохоронців степової Кіровоградщину буде успішною.

         Вітаючи, щиро зичимо Вам міцного здоров’я, щасливої долі, родинного добробуту, нових життєвих сил для професійних здобутків! Нехай любов до лісу, джерело невтомності та працелюбності завжди живить оазис добрих справ, зроблених Вами  на користь природи рідного краю. 

 

Олександр Слюсаренко,

директор ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 185 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: