Головна » 2019 » Серпень » 1 » Вітаємо з Ювілеєм !
08:46
Вітаємо з Ювілеєм !

Механізатор лісомеліоративних робіт Юрій Вікторович Муль професійну прописку у Компаніївському лісництві отримав у 1998 році.

Як трактористу широкого лісового профілю, йому доводиться виконувати різні роботи – готувати грунт під майбутні ліси, саджати нові молоді ліси, проводити механізовані догляди за ними, створювати мінералізовані смуги для захисту лісів від пожеж.

Юрій Вікторович добросовісний працівник, справжній майстер своєї справи. Роботою в лісовому господарстві чоловік задоволений, а його ставленням до обов’язків задоволений колектив. Сумлінний, працелюбний, безвідмовний – так характеризують бойового тракториста лісівники. Його невтомність, любов і дбайливе ставлення до техніки завжди ставлять у приклад молодим механізаторам. Його вагомий особистий  внесок у розвиток  степового лісового господарства оцінюють Почесні галузеві грамоти усіх рівнів.

Юрій Муль є учасником бойових дій, в 2015 – 2016рр. він брав участь в антитерористичній операції. Коли країна сказала «Треба», – без вагань і ухилянь змінив мирного «залізного коня» на бойового. Командир взводу, прапорщик Юрій Муль за мужність та героїзм виявлені під час захисту незалежності і територіальної цілісності держави має і бойові нагороди.

31 липня 2019 року Юрій Вікторович Муль відзначає свій 50річний Ювілей!

Колеги-лісівники Компаніївського лісгоспу щиро вітають його з особистим святом!

Зичимо йому міцного здоров’я, добра, радості і довголіття! Миру і злагоди в родині і в Україні! Нехай Ваше серце, шановний імениннику, завжди буде зігріте шаною колег, теплом рідних і близьких людей!

Бажаємо ювіляру міцного здоров’я на многая літа! Нехай кожен день множиться добрими справами на благо лісового господарства  рідного краю. Нехай гостинна домівка іменинника буде по вінця повна любов’ю, щастям, здоров’ям, достатком, миром та злагодою!

 

Ірина Артем’єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 364 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: