Головна » 2021 » Серпень » 6 » Вітаємо з ювілеєм !
08:21
Вітаємо з ювілеєм !

Сьогодні у колективі ДП Компаніївський ЛГ приємна подія – у водія Кропивницького лісництва Леоніда Шевченко ювілейний День народження.

З лісовим господарством доля звела Леоніда Миколайовича 2003 році. Тоді він прийшов працювати водієм в Кіровоградське лісництво. Сьогодні можемо сказати що він, водій-універсал, адже за ним закріплені всі наявні в Кропивницькому л-ві автомобілі.

Про таких працівників, як водій Шевченко, кажуть, що він незамінний. Якщо автомобілі виходять з ладу ремонтує сам, досвіду і професіоналізму у нього вистачає на все.

         За період роботи в лісовому господарстві водій Шевченко зарекомендував себе спеціалістом високого фахового рівня, дисциплінованим, сумлінним, надійним товаришем. Працелюб, якого шанують і поважають колеги. Незважаючи на труднощі в роботі водія, на примхи погоди, на пору року, на лісових дорогах, автомобілі, керовані Леонідом Миколайовичем, завжди вчасно прибувають для виконання тих чи інших  виробничих завдань. Так своєю скромною, але нелегкою щоденною працею Леонід Шевченко  примножує здобутки Компаніївського лісового господарства.

За багаторічну сумлінну працю у лісовому господарстві має трудові відзнаки підприємства та обласного управління лісового та мисливського господарства.

Колеги лісівники щиро вітають Леоніда Миколайовича з ювілеєм!

Бажаємо йому доброго здоров’я , родинного благополучча, безпечної їзди ,надійної роботи , удачі на лісових та життєвих дорогах.

Ірина Артем’єва,

Голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 166 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: