Головна » 2021 » Вересень » 7 » Вітаємо з Ювілеєм!
13:22
Вітаємо з Ювілеєм!

Володимир Калінчук сумлінно працює водієм в Компаніївському лісництві вже понад 38 років. Довгий життєвий шлях, пройдений лісовими стежками, створив висококласного відповідального майстра водійської справи. Закріплений за ним автотранспорт завжди знаходиться в справному стані.  За час роботи на на посаді водія він жодного разу не допустив порушень правил дорожнього руху.

Його щоденні маршрути часто непередбачувані, і тому його службове авто завжди напоготові, бо лісова служба для нього, як для найвідданішого своїй державі солдата – понад усе. Так своєю скромною, але нелегкою щоденною працею, водій Калінчук робить свій особистий внесок у примноження здобутків підприємства. За сумлінну працю удостоївся численних галузевих нагород різних рівнів. Ювіляр працелюбна, доброзичлива і чуйна людина, за що його шанують колеги. Крім основної професії Володимир Миколайович досконало володіє і навичками проведення лісогосподарських робіт, завжди готовий підставити плече під час лісо посадкових кампан

6 вересня 2021 року Володимир Миколайович Калінчук відзначив свій  

 60-річний Ювілей. Колектив Компаніївського лісового господарства щиро вітає його з цієї нагоди. Зичимо у здоров`ї прожити свій вік! Хай у мирному небі йому всміхається сонце, на життєвих дорогах завжди горять зелені світлофори!

Щастя, радості і добра імениннику і його родині!

Наталія Жуковська,

Інспектор з кадрів ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 183 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: