Головна » 2021 » Липень » 20 » Вітаємо з Ювілеєм колегу!
07:53
Вітаємо з Ювілеєм колегу!

20 липня з нагоди 60-річного Ювілею трудовий колектив  ДП «Компаніївський лісгосп» та ветерани підприємства теплі та щирі слова вітань шлють інженеру лісових культур Сергію Володимировичу Леонтьєву.

Народився ювіляр 20.07.1961р. в м. Рязань. В 1978 році закінчив Ленінградську ордена Леніна лісотехнічну академію імені С.М. Кірова і здобув кваліфікацію – інженера лісового господарства. Понад 30 років тому доля привела Сергія Володимировича на Кіровоградщину.

З 1990 по 2008 рік він очолював колектив Компаніївського лісництва. За період його роботи на посаді лісничого, під його керівництвом в Компаніївському районі створено понад 1000 гектарів захисних лісових насаджень, які сьогодні уже дають літню прохолоду відвідувачам зелених масивів.  Останні 10 років Сергій Леонтьєв працює на посаді інженера лісових культур ДП «Компаніївський лісгосп». Озеленення Компаніївщини – його професійна турбота. Маючи за плечима багатий досвід степового лісорозведення Сергій Володимирович охоче ділиться премудростями лісівничої професії з молодими спеціалістами.

Особистий внесок Сергія Леонтьєва у створення рукотворного зеленого мережива регіону неодноразово відзначався галузевими нагородами різних рівнів, серед яких і Почесний знак «За бездоганну службу в державній лісовій охороні України».

Вітаючи Сергія Володимировича з Ювілеєм, колеги-лісівники Компаніївського лісового господарства бажають  йому міцного здоров’я, сил духовних і фізичних, оптимізму, родинного благополуччя,  радості від дітей і онуків. Хай береже Вас Бог, шановний імениннику, на многії літа!!! 

Ірина Артем’єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 174 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: