Головна » 2021 » Липень » 8 » Вітаємо з ювілеєм лісничого!
09:01
Вітаємо з ювілеєм лісничого!

Сьогодні, 8 липня, в День родини свій ювілейний День народження відзначає лісничий Новгородківського лісництва Андрій Вікторович Бабичевський!

У Компаніївському лісовому господарстві Андрій Бабичевський працює з 2005 року.  Спочатку, понад 10 років, працював помічником лісничого Новгородківського лісництва. Працював наполегливо, відповідально відносився до виконання завдань лісової охорони, прислухався до порад досвідчених лісівників…Бажання працювати на користь лісової галузі спонукало його без відриву від виробництва закінчити Уманський національний університет садівництва та здобути кваліфікацію «Спеціаліст лісового господарства». Набутий професійний досвід і отримана вища галузева освіта сприяли його кар’єрному зростанню. У лютому 2016 року Андрія Вікторовича призначили на посаду лісничого Новгородківського лісництва. Сьогодні він цілодобово живе роботою і проблемами лісу. Андрій Бабичевський не кабінетний керівник, його робоче місце – 2508,8 га лісового фонду Новгородківського лісництва. Він вміло  забезпечує виконання заходів по лісовідновленню та захисному лісорозведенню, опікується охороною лісу від пожеж та самовільних рубок,  дбає про належний санітарний стан зелених масивів і раціональне використання лісових ресурсів

За сумлінну працю у лісовому господарстві  має галузеві нагороди різних рівнів. А за особистий внесок в екологічне благополуччя рідного краю його працю гідно оцінила і громада, нагородивши Грамотою Новгородківської райдержадміністрації і районної ради.

До професійних гармонійно додаються гарні людські якості іменинника. Врівноважений, старанний і вимогливий керівник лісництва Андрій Бабичевський здобув незаперечний авторитет у колективі лісівників. Вдома він люблячий чоловік і щасливий турботливий батько,  разом з дружиною Віталіною виховують донечку Аню.

Колектив ДП «Компаніївський лісгосп» щиро вітає лісничого Андрія Бабичевського з його особистим ювілейним Днем в липневому календарі 2021 року і бажає доброго здоров’я на багато щасливих літ, родинного благополуччя, професійних успіхів і насолоди від здобутків в озелененні України!

Наталія Жуковська,

Інспектор з кадрів ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 145 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: