Головна » 2014 » Вересень » 1 » Вітання директора Компаніївського лісгоспу з Днем знань
14:58
Вітання директора Компаніївського лісгоспу з Днем знань

Дорогі друзі!

Щиро вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року. Особливі вітання тим, хто цього року йде до першого класу. Це - особлива подія у вашому житті, чудовий і надзвичайно цікавий час, з якого розпочинається світла дорога до знань і успіхів.

Вірю, що на цьому шляху кожний з вас зуміє розкрити свої здібності, таланти і чесноти, втілити мрії у життя. Переконаний, що ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до рідної землі, а набуті знання й уміння ви вміло застосуєте на благо української держави.

Слово глибокої шани адресую  педагогам. Ваша професія вимагає особливого дару і покликання, великої відповідальності і віри. Робота, яку ви проводите разом з учнями по збереженню та примноженню зеленої окраси нашої землі, нелегка, але надзвичайно важлива.

З вашою допомогою підростають нові покоління юних помічників лісової охорони. Теплотою своєї душі ви прищеплюєте у молоді любов і повагу до лісу, вчите жити в гармонії з природою.

Юні лісівники! Захищайте природу рідного краю, захоплюйтесь  мандрівками у дивовижний світ природи, примножуйте зелені скарби, майбутнє лісу Компаніївщини у Ваших руках!

Щасливої вам дороги в світ знань.

 

З повагою директор ДП «Компаніївський лісгосп»

Олександр Слюсаренко

Переглядів: 471 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: