Головна » 2017 » Червень » 1 » Вітання юним лісівникам від начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Наталії Ревенко
08:07
Вітання юним лісівникам від начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Наталії Ревенко

 

За календарем 1 червня – міжнародне свято дітей.  У всьому світі увага суспільства привернута до проблем підростаючого покоління. 

Задача лісівників Кіровоградщини – виховати надійну зміну однодумців і послідовників. Саме тому в лісовій галузі приділяється багато уваги роботі зі школярами. Вихованцям учнівських лісництв прищеплюється любов до природи рідного краю. У дітей формуються трудові вміння і навички в галузі лісівництва. Лісівники допомагають учням визначитися з майбутньою професією. 

На даний час рух юних лісівників на Кіровоградщині охоплює 38 шкільних лісництв, у яких навчаються понад тисячу учнів. Разом з лісовою охороною молодь доглядає за сіянцями й саджанцями у розсадниках, стежить за порядком у лісі, прибирає зелені насадження від сміття, дбає про тваринний світ. 

Ця робота  приносить відчутні результати - юні лісівники не лише беруть активну участь у природоохоронних акціях та заходах, а й досягають значних успіхів на обласних, всеукраїнських заходах і конкурсах для молоді, а також на міжнародному рівні. 

Дорогі діти, від імені колег дякую вам за щиру любов до лісу. Бажаю жити в гармонії з природою, бути її вірними друзями. Нехай з вашою допомогою навколишній світ буде захищеним і безпечним та невпинно примножується зелене багатство степової Кіровоградщини. 

Наталія Ревенко, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства

 

Переглядів: 398 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: