Головна » 2014 » Серпень » 29 » Вітання начальника обласного управління лісового та мисливського господарства із Днем знань
15:45
Вітання начальника обласного управління лісового та мисливського господарства із Днем знань

Шановні учні та вчителі шкільних лісництв Кіровоградщини! Щиро вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року.

У нашій області діють 31 шкільне лісництво, котрі об’єднують близько 800 учнів.

Першого вересня школярі відправляються у мандрівку країною знань, за допомогою яких можна здійснити мрію, досягти мети. Частина з них – про ліс та його мешканців.

Юні друзі лісу з притаманними юнацтву запалом та самовіддачею роблять чимало добрих справ: захищають природу рідного краю, турбуються про майбутнє лісу, беруть активну участь у еколого-просвітницьких заходах.

Із досвіду нашої спільної роботи можу точно сказати – збереження та примноження зелених скарбів степової Кіровоградщини у дбайливих, надійних руках!

Сподіваюсь, що заняття в учнівських лісництвах будуть для школярів не тільки цікавими, але й принесуть багато користі. Хтось із підлітків зможе визначитись із майбутньою професією, освоїть її ази, навчиться правильно взаємодіяти з природою.

Дорогі діти, бажаю вам міцного здоров'я, невичерпної спраги до здобуття знань, нових досягнень і постійного прагнення до вдосконалення!

Нехай робота у шкільних лісництвах допоможе вам обрати подальший життєвий шлях і професійну стежину, яка назавжди з’єднає вас із лісом.

 

З повагою начальник управління Наталія РЕВЕНКО

 

 

        

 

Переглядів: 450 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: