Головна » 2021 » Червень » 10 » Впорядкували місця для забору води на випадок лісових пожеж
10:11
Впорядкували місця для забору води на випадок лісових пожеж

 

У випадку виникнення лісової пожежі важливе значення для її  локалізації і ліквідації   має  наявність неподалік лісового масиву водойми для заправки пожежних автомобілів водою.

В лісових масивах зони діяльності ДП «Компаніївський лісгосп» для зручного забору води пожежними автомобілями визначено водойми у кожному лісництві, а саме: у Компаніївському лісництві – в урочищі «Андріанів став», у Новгородківському лісництві –  водойми смт.Новгородка, у Кропивницькому лісництві – річка Інгул.  Днями працівники лісової охорони Компаніївського лісового господарства обстежили пожежні водойми, розчистили визначені під`їзди до природніх водойм та поновили пірси для відбору води.

Шановні громадяни! Пожежна небезпека в літні місяці, особливо у хвойних лісових насадженнях, дуже висока. Лісова охорона Компаніївського лісового господарства закликає вас дотримуватися Правил пожежної безпеки, адже більшість пожеж в лісах розпочинаються  саме через людську недбалість та неуважність. Лише спільною турботою ми зможемо зберегти наші ліси від пожеж!
Ольга Артеменко,
т.в.о.головного лісничого ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 205 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: