Головна » 2021 » Червень » 30 » Вітаємо з гарним Ювілеєм!
10:47
Вітаємо з гарним Ювілеєм!

 

30  червня наш колега, Олег Валерійович Балабушка, відзначає 45-річний Ювілей. У Компаніївському лісництві на посаді помічника лісничого Олег Валерійович  працює уже понад 12 років. Виконувати функції правої руки лісничого – справа відповідальна, не легка, вимагає високого рівня професіоналізму та самовіддачі. Саме на плечах помічника лісничого Олега Балабушки сьогодні контроль за виконанням усіх лісівничих заходів у лісництві та звітність за виконану роботу. Особливої відповідальності в роботі вимагає охорона лісу від пожеж, рейдове патрулювання у пожежонебезпечний період. Із своїми посадовими обов’язками Олег Валерійович вміло справляється. Його сумлінна праця в лісовому господарсті відзначена Грамотою ДП «Компаніївський лісгосп», Подякою начальника Кіровоградського ОУЛМГ, Почесною грамотою Кіровоградського ОУЛМГ. В лісовій родині Компаніївщини Олега Валерійовича цінують  як досвідченого лісівника, чуйну й доброзичливу людину.

Вдома, разом з дружиною Наталією, також лісівничкою, ювіляр ростить трьох чарівних донечок, яким змалку прививає любов і бережливе ставлення до природи. Спадкову любов до лісу має донька Уляна,  яка є активною ученицею шкільного лісництва «Зелена планета» та переможницею багатьох лісівничих конкурсів різних рівнів.

Колектив Компаніївського лісового господарства шле Олегу Валерійовичу щирі вітання з гарним ювілеєм і бажає міцного здоров`я, родинного благополуччя,  нових здобутків у професійній діяльності.

Ірина Артемєва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

Переглядів: 151 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: