Головна » 2021 » Червень » 13 » З Ювілеєм, шановна колего!
18:07
З Ювілеєм, шановна колего!

 

12 червня 2021 року – на особистому календарі бухгалтера Компаніївського лісництва Надії Андріївни Єденюк  святковий день –ювілейний День народження!

Народилася Надія Андріївна Єденюк у Казахстані. У 1991 році разом з родиною переїхала на постійне місце проживання в Україну, з якою породичалася на все життя. Тут знайшла не тільки реєстрацію а й друзів, професійний орієнтир. До Компаніївського лісництва її життєва стежина привела у 2008 році. Так, уже понад 12 років, Надія Андріївна здійснює бухгалтерський облік діяльності лісництва та контроль за ефективним використанням  його матеріальних, трудових і фінансових ресурсів. Своєю щоденною працею Надія Єденюк  розкладає у цифрову скарбничку всю роботу працівників лісництва. Із своїми посадовими обов’язками справляється сумлінно.  Відповідальним ставленням до своїх обов’язків, скрупульозністю, точністю та ще багатьма чеснотами завоювала повагу в колективі. Керівництво цінує її особистий внесок у спільну справу колективу і відзначає галузевими нагородами.

Поза роботою Надія Єденюк – дбайлива мама, любляча бабуся. Знаходить час непосидюча жінка і для хобі – злетом своїх фантазій створює різноманітні поробки.

Колеги-лісівники щиро вітають Вас, шановна Надіє Андріївно, з Ювілейним  Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я і довголіття, невичерпної життєвої енергії, родинного благополуччя. Нехай кожен Ваш день буде наповнений позитивними емоціями, гарним настроєм, щирими людьми та плідною роботою!

 

          Ірина Артемє"ва 

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 191 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: