Головна » 2014 » Квітень » 10 » ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ
16:40
ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ

У селищі стартувала Всеукраїнська акція «За чисте довкілля» яка  передбачає широку участь на добровільних засадах працівників підприємств, установ і організацій, жителів населених пунктів району, молоді у заходах з прибирання, благоустрою та озеленення навколишнього природного середовища, місць проживання, роботи та відпочинку. Мета проведених заходів – залучити якомога більше громадян, мешканців населених пунктів до акції «За чисте довкілля», пробудити в серцях людей прагнення до впорядкованості, чистоти та підвищення екологічної свідомості.

8 квітня 2014 року відбувся суботник в рамках Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» де  працівники ДП «Компаніївське лісове господарство» долучились до прибирання прилеглої території та приведення у належний санітарний стан відрізок автошляху Олександрівка-Миколаїв з 80 по 82 кілометр.

Від стану довкілля залежить здоров’я і життя кожного з нас, тому ми маємо зберегти його чистим. Дана акція згуртовує трудові колективи підприємств, організацій і в цілому територіальні громади населених пунктів довкола вирішення їхніх спільних питань»

Інспектор з кадрів лісгоспу                Ю.В.Семокоп

Переглядів: 505 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: