Головна » 2017 » Березень » 28 » Застереження щодо попередження виникнення пожеж у лісах
13:07
Застереження щодо попередження виникнення пожеж у лісах

Щорічно традицією українців навесні стало спалювання опалого листя, стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною рослинністю або її залишків у смугах відводу автомобільних доріг, а також опалого листя у парках, інших зелених насадженнях та газонів.

Від недбалого ставлення людей до природи трапляються стихійні пожежі, навіть від кинутого сірника в купу сухого листя чи на ділянку із побутовим сміттям, може виникнути пожежа, яка завдасть значної шкоди деревам, кущам, що ростуть неподалік. Полум'я знищує все на своєму шляху: гнізда птахів, домівки комах, звірів не зважаючи на їхнє перебування у навколишньому середовищі.

Зрозуміло, що спалювання це найбільш швидкий спосіб прибирання сухостою, але цей жах ми повинні припинити і відмовитись від традицій, які шкодять не тільки довкіллю, а й нашому з Вами здоров'ю.

Завдяки правильному підходу людини до вирішення питання щодо поводження з рослинними рештками ми збережемо природу та здоров'я нашого населення.

Державне підприємство Компаніївський лісгосп звертається до громадян району відповідально поставитись до збереження довкілля нашого регіону та запобігти виникненню стихійних спалахів сухої рослинності на території Компаніївського району.

Інженер лісового господарства О.Артеменко 

Переглядів: 351 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: