Головна » 2021 » Березень » 3 » Збережемо світ дикої природи разом!
16:38
Збережемо світ дикої природи разом!

3 березня відзначається День дикої природи, який було започатковано 20 грудня 2013 року шістдесят восьмою сесією Генеральної Асамблеї ООН. У резолюції відзначається цінність диких тварин і рослин, особливо тих, які потребують захисту. В колі цих світових процесів перебуває й Україна, яка взяла на себе низку міжнародних зобов’язань в екологічній сфері.

Забезпечення Природі спокою, збереження для неї умов розвитку за власними законами, без втручання людини – основна задача заповідного режиму, заповідування. На заповідних територіях усе повинно бути розраховане на необхідність підтримки екологічної рівноваги, збереження краси і різноманіття ландшафтів, рослинного і тваринного світу.

Природно - заповідний фонд ДП «Компаніївський лісгосп» створений на площі 72.1 га, що складає 0,8 % від загальної площі і включає в себе три заповідних території. Всі об’єкти природно-заповідного фонду відповідають цільовому призначенню. Режим ведення господарства залежить від типу об’єкту і визначається його паспортом.

Лісова охорона Компаніївського лісгоспу забезпечує охорону та встановлений режим використання об’єктів природно-заповідного фонду за власні кошти підприємства від виробничої діяльності.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

Переглядів: 328 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: