Головна » 2015 » Травень » 25 » «Зелена планета» - золоті призери обласних змагань.
10:32
«Зелена планета» - золоті призери обласних змагань.

22-23 травня на базі дитячого-оздоровчого  закладу  відпочинку «Бригантина» смт. Новоархангельск пройшов 7 обласний зліт шкільних лісництв. В ньому взяли участь 13 шкільних лісництв області, Компаніївщину представляло шкільне лісництво «Зелена планета».

                                             

Разом з керівником шкільного лісництва «Зелена планета» Полтавець Світланою Владиславівною та головним лісничим Компаніївського лісового господарства Артеменко Ольгою Вікторівною учні прибули, щоб показати свої знання та поділитися своїми лісівничими досягненнями.

                                                        

Члени  лісництва взяли участь в закладанні алеї Дружби на території табору,   своєю виставкою досягнень та презентацією роботи проведеної за рік діти довели що робота в лісництві допомагає розширити в учнів екологічний світогляд, закріпити знання з біології та природознавства, формує екологічну культуру та заохочує дітей до практичної природоохоронної діяльності. За підсумками усіх конкурсних змагань команда учнівського лісництва « Зелена планета» стала переможцем в загальнокомандному заліку і восени буде представляти Кіровоградщину на черговому Всеукраїнськом зльоті учнівських лісництв, що проходитиме на Хмельниччині.

Після змагань учні лісництв взяли участь у пізнавальній грі «На лісових обходах» де вони відповідали на запитання з різних лісівничих  тем, а по закінченню  відбулася розважальна програма «У колі друзів».

Під час зльоту члени шкільних лісництв поділилися науковими, лісівничими досягненнями та творчими роботами. Ерудованість , кмітливість та глибокі теоретичні знання переконують у тому, що в Україні росте гідна молода зміна, що все – це інвестиції у майбутній ліс і екологічне благополуччя нащадків.

Балабушка Н.В.

 

Переглядів: 646 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: