Головна » 2018 » Липень » 31 » Зеленому другу потрібні справжні друзі!
14:07
Зеленому другу потрібні справжні друзі!

Дружба є найважливішим елементом як взаєморозуміння, так і гарних, добросусідських відносин.

З нагоди Міжнародний дня дружби, який відзначається 30 липня, працівники ДП «Компаніївський лісгосп» вітають усіх друзів Лісу! Бажаємо Вам радості від спілкування з нашими степовими лісами і міцної дружби з ними!

Ліс – це велика мудрість природи. Лісу мало пасивної любові, йому потрібні активні друзі і помічники, які глибоко розуміють його стан і наболілі проблеми. Ліс потрібно любити не взагалі, а кожну травинку і деревце в ньому. Берегти ліс, не завдавати йому шкоди, не смітити – істини відомі кожному. Чому ж про них так часто забувають?

На жаль, ми ще часто зустрічаємося з наслідками поганого ставлення до природи. Від знищення лісів і варварського ставлення до них ми терпимо не лише економічні, а й моральні збитки, позбавляємося джерел краси, радості і наснаги грабуємо повітря, зменшуємо виділення кисню і споживання вуглекислого газу.

Та все ж, на щастя, ліс має більше справжніх друзів, ніж недругів.

Всілякої похвали тут заслуговує робота одного з кращих на Кіровоградщині шкільного лісництва «Зелена планета», що діє при КЗ "Компаніївське НВО", яким керує Світлана В’ячеславівна Полтавець. Тут прищеплюють дітям доброту, щирість, людяність, доброзичливість, чуйність до всього живого, спостережливість, любов до природи і на цій основі любов до України, любов до праці і життя. Таких шкільних лісництв в Україні має бути більше!!!

Лісівники за професійним обов’язком створюють ліси, а берегти їх – свята справа кожного і всіх. Закликаємо всіх бути справжніми друзями Лісу, а це значить – не завдавати їм шкоди, берегти їх, захищати і примножувати!!!

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 333 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: