Головна » 2018 » Червень » 6 » Знайдіть свій шлях для покращення навколишнього середовища!
13:31
Знайдіть свій шлях для покращення навколишнього середовища!

5 червня – Всесвітній день навколишнього середовища. Це хороший привід нагадати всім, що ми відповідаємо за нашу планету і природу. Кожен для себе повинен знайти шляхи, для покращання навколишнього середовища.

Працівники Компаніївського лісового господарства професійно дбають про покращення навколишнього середовища вирощуванням нових лісів.

Ліс – це величезний природний цех, який "ковтаючи" вуглекислий газ, віддає в повітря чистісінький кисень. Це поглинач пилових і газових забруднень атмосфери, охоронець поверхні землі від водної ерозії та суховіїв. Він насичує наш повітряний простір, нашу атмосферу водою, без якої теж неможливе було б життя. Там, де є ліс, річки не виснажуються, не пересихають навіть у спекотливу пору року. Ліс – місце проживання багатьох звірів, птахів, комах. А ще ліс — це здоров'я і відпочинок людей. Ліс діє на людину заспокійливо, сприяє пробудженню в неї творчої наснаги, доброго піднесеного настрою.

Шановні земляки!

Давайте будемо разом берегти наш ліс – цей величний Храм природи– стержень екологічного благополуччя рідної землі! Захищайте фауну і флору нашого довкілля! Не засмічуйте ліс, бережіть його від вогню !

Відносьтеся до прироби з Любов’ю, і вона відповість нам тим же!

Лише разом ми зможемо зробимо наше навколишнє середовище кращим! Кожен з нас повинен пам’ятати, що ми всі живемо на одній планеті, і забруднюючи природу, ми шкодимо у першу чергу самим собі та своїм нащадкам.

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 349 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: