Головна » 2019 » Лютий » 28 » Знову юні лісівники Компаніївщини серед кращих!
10:47
Знову юні лісівники Компаніївщини серед кращих!

27 лютого 2019 року Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» з метою пошуку інноваційних підходів до організації екологічної освіти школярів, широкого охоплення науково-дослідницькою роботою з еколого-дослідницького напрямку провів очний етап обласного конкурсу «Вчимося досліджувати та охороняти природу». В конкурсі взяли участь та отримали призові місця вихованки учнівського лісництва "Зелена планета" КЗ "Компаніївське НВО".

 Учениця 9-Б класу Ірина Штундер, яка захищала дослідницько-експериментальну роботу у номінації " Лісогосподарське дослідництво" на тему "Мортмаса лісових екосистем у сучасному екоресурсному вимірі" здобула ІІІ місце,  а учениця 6-А класу Уляна Балабушка, яка презентувала наукову роботу на тему "Лікарські рослини лісових екосистем Компаніївщини та персрективи їх використання" в номінаціі "Юний дослідник" виборола ІІ місце.

Працівники  ДП «Компаніївський лісгосп» вітають свої юних помічників з черговими перемогами! Ви – наша гордість і надійна зміна!

Лісівники вдячні і педагогам, які в екологічному виховані дітей особливу увагу приділяють питанням важливості лісу в житті людини, його значенню в екологічній системі регіону.

Ольга Артеменко,

Інженер лісового господарства

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 332 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: