Головна » 2017 » Жовтень » 13 » 14 жовтня – День захисника України, день Українського козацтва.
10:51
14 жовтня – День захисника України, день Українського козацтва.

Державне свято, вважається досить новим, але зберігає в собі історію багатьох століть. Дату 14 жовтня було обрано не випадково, адже саме цього дня відзначається велике православне свято – Покрова Пресвятої Богородиці, також жовтневий день був знаменним для запорізьких козаків, які вибирали старшин 14 числа.

Напередодні свята Дня захисника України за мужність та героїзм, виявлені під час захисту незалежності і територіальної цілісності держави Почесною Грамотою Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства був нагороджений тракторист Компаніївського лісництва Муль Юрій Вікторович.

Юрій Вікторович народився 31 липня 1969 року в смт.Компаніївка, навчався в професійно-технічному училищі № 31 в м.Олександрія після закінчення якого отримав кваліфікацію механізатор лісомеліоративних робіт.

Свою трудову діяльність в лісовому господарстві Юрій Вікторович розпочав в 1998 року на посаді тракториста Компаніївського лісництва, на якій працює і по даний час. За час роботи зарекомендував себе здібним, працьовитим і трудолюбивим працівником. Знання своєї справи допомагає йому в повсякденній праці, постійно вносить раціоналізаторські пропозиції. В 2012 році був визнаний переможцем «Кращий працівник» з нагоди проведення Тижня охорони праці.

З 4 серпня 2015 року по 31 жовтня 2016 року Юрій Вікторович був мобілізований на військову службу, є учасником бойових дій, брав участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України в період з 18 вересня 2015 року по 7 лютого 2016 року. Пишаємося нашим героєм.

З нагоди свята Дня захисника України хочемо привітати всіх чоловіків та побажати хай Ваша сила та мужність завжди базуються на любові та підтримці рідних і близьких. І після будь-яких суперечок і баталій, які часто трапляються у повсякденному житті, вдома на вас завжди чекає затишок і мир. Міцного здоров’я, успіхів та надійного тилу! І нехай Вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

Переглядів: 447 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: