Головна » 2017 » Жовтень » 02

У лісовому господарстві серед інших обов’язкових щорічних робіт настала пора збирати насіння. Заготівля якісного насіння – основа міцного лісу. Це питання особливо актуальне восени, коли лісівники проводять планові заготівлі високоякісного насіння., а саме дуба звичайного.

Для забезпечення посадки лісових культур в державному лісовому фонді, ДП «Компаніївський лісгосп» закуповує в необмеженій кількості жолудь дуба звичайного. Підприємство запрошує всіх жителів району, учнів шкіл взяти активну участь щодо заготівлі лісового насіння дуба звичайного. Оплата гарантована. За довідками звертатись за телефоном 2-00-63, 2-10-54.

Переглядів: 445 | Додав: Юлия | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)

Лісова галузь потребує системних змін і Держлісагентством проявлено ініціативу та розроблено проект Стратегії сталого розвитку та інституційного реформування лісового господарства України на період до 2022 року. Про це повідомив заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар на нараді з питань реформування лісового господарства та вдосконалення державної екологічної політики під головуванням Президента України Петра Порошенка у Івано-Франківську.

Володимир Бондар зазначив, що проект розроблено за участю представників Громадської ради, у тому числі як екологів, так і представників деревообробної промисловості, міжнародних експертів у лісовому господарстві. Таким чином, враховано точку зору різних зацікавлених сторін.

«У проекті Стратегії наведені принципи щодо необхідності державного управління та фінансування, повернення статусу головного розпорядника бюджетних коштів до Держлісагентства. Представлено нову державну систему фінансово-еко ... Читати далі »

Переглядів: 358 | Додав: Юлия | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)

Шановні освітяни - вчителі та керівники шкільних лісництв Кіровоградщини!

Щиро вітаю вас із професійним святом.

Із самого дитинства ви ведете дітей по життю, вчите мислити, діяти, осягати нове. Ви не тільки передаєте знання про навколишній світ своїм учням – юним лісівникам, але й наповнюєте їхні серця турботою про майбутнє лісу, виховуєте відповідальне ставлення до довкілля, працьовитість та інші важливі якості, які притаманні людям, котрі за велінням душі служать лісу.

У цей святковий день прийміть слова подяки за ваш нелегкий щоденний труд, завдяки якому зі школярів виростає майбутня зміна лісових господарів; за ту щиру любов до кіровоградських лісів, яку запалюєте в молодих серцях.

Міцного вам здоров’я і благополуччя в родинах, здобутків у благородній справі! Нехай тепло душі, яке щодня щедро віддаєте дітям, вертається ... Читати далі »

Переглядів: 359 | Додав: Юлия | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)