Головна » 2015 » Листопад » 30
Аби вшанувати пам’ять безневинно убієнних жертв голодоморів в Україні, у суботу, 28 листопада, о 15.30 у смт Компанівка біля пам’ятного знаку жертвам голодоморів та політичних репресій відбувся мітинг-реквієм. О 16.00 оголошено Загальнонаціональну хвилину мовчання. Після цього відбулася  акція "Запали свічку!", де наші працівники вшанували пам'ять жертв голодомору. Священнослужителі відслужили поминальний молебен за співвітчизниками, долі яких обірвала голодна смерть.

IMAGE1

 

Переглядів: 461 | Додав: Юлия | Дата: 30.11.2015 | Коментарі (0)

26 листопада 2015 року державне підприємство «Лісогосподарський інноваційний – аналітичний центр» на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України провело додаткові заходи з надання методичної допомоги з використання та застосування в роботі ПЗ «APS Tender». Участь у заходах по використанню та застосуванню в роботі ПЗ «APS Tender»  прийняли представники ДП «Компаніївський лісгосп».

Дана Система є комплексом інформаційних і технічних рішень, забезпечує взаємодію покупця (замовника) з продавцем (постачальником) через електронні канали зв'язку на всіх етапах укладання угоди. Основною відмінною рисою даної системи можна виділити можливість залучення в процес закупівлі технічних експертів замовника, повної автоматизації оцінки пропозицій постачальника, а також допомога у виборі рішення, в незалежності від складності структури торгової документації (критеріїв, специфікацій і т.д.). 

Переглядів: 508 | Додав: Юлия | Дата: 30.11.2015 | Коментарі (0)

19 листопада 2015 року на базі заводу Червона зірка відбулися обласні профспілкові збори в якому приймали участь голови обласних профспілкових організацій та первинних профспілкових організацій Кіровоградської області.

         Голова первинної профспілкової організації ДП «Компаніївський лісгосп» І.В.Артем’єва разом з головою обласної профспілкової організації В.М.Токарчук прийняли активну участь у зборах та ознайомились з роботою заводу.

І.В.Артем’єва в своєму виступі висвітлила проблеми реформування лісової галузі, звернулася з проханням до керівництва області, до новообраних депутатів всіх рівнів організувати обговорення концепції реформування лісового господарства на рівні місцевих громад та вжити усіх можливих заходів з метою недопущення ліквідації лісогосподарських підприємств в ході реформ та клопотати перед народними  депутатами від Кіровоградщини про необхідність державної підтримки лісгос ... Читати далі »

Переглядів: 408 | Додав: Юлия | Дата: 30.11.2015 | Коментарі (0)