Головна » 2017 » Травень » 13

В передсвяткові дні лісова охорона Кіровоградського лісництва спільно з працівниками ДСНС та правоохоронними органами провели виїзд в рейд у лісовому масиві поблизу села Клинці.

При цьому перевірено готовність лісництва до оперативного реагування на факти можливого виникнення надзвичайних ситуацій в лісі. Під час рейду було проведено профілактичну бесіду та роз’яснення з відпочиваючими по дотриманню правил пожежної безпеки та правил поведінки в лісі в пожежонебезпечний період.

... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: Юлия | Дата: 13.05.2017 | Коментарі (0)

Кіровоградське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що для участів новому сезоні полювання, який традиційно розпочинається у серпні,необхідно обміняти контрольну карткуобліку добутої дичини і порушень правил полювання. Зробити це можна в облуправлінні з понеділка по п’ятницю з 8-ї до 16-ї години. Адреса: м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи (колишня Тимірязєва), 76, 5-й поверх, кабінет № 1.

Контрольна картка видається з 1 травня поточного року по 30 квітня наступного року і діє з дня її видачі до 30 квітня 2018 р. включно.

При зміні місця реєстрації можна отримати нову контрольну картку та посвідчення мисливця за умови пред`явлення паспорта громадянина України з відміткою про реєстрацію в цій адміністративно-територіальній одиниці.

Щоб стати мисливцем, потрібно скласти екзамен в обласному управлінні лісовог ... Читати далі »

Переглядів: 348 | Додав: Юлия | Дата: 13.05.2017 | Коментарі (0)