Головна » 2019 » Квітень » 17

КИЇВ. 15 квітня. УНН. На наземну охорону лісів від пожеж цього року Державному агентству лісових ресурсів України з держбюджету виділено близько 50 млн грн. Про це повідомили у Держлісагентстві у відповідь на інформаційний запит УНН.

"У цьому році відповідно до Закону України Держлісагентству збільшено видатки Державного бюджету по спеціальному фонду на 288 млн грн за програмою 2805060 "Ведення лісового і мисливського господарства, охорона і захист лісів в лісовому фонді", зокрема, на здійснення наземної охорони лісів від пожеж 46,8 млн гривень", - йдеться у повідомленні.
Зазначається, що до 2015 року на охорону лісів від пожеж лісогосподарськими підприємствами витрачалось до 82 млн гривень, а з 2016 року кошти ... Читати далі »

Переглядів: 334 | Додав: Юлия | Дата: 17.04.2019 | Коментарі (0)

Президент України Петро Порошенко підписав низку Указів щодо створення та розширення територій та об’єктів природно-заповідного фонду загальнодержавного значення, якими збільшено площу природно-заповідного фонду України на понад 80 тис. гектарів, частина яких входить до складу Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Укази розроблені на виконання Закону України «Про основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2020 року» та з урахуванням міжнародних зобов’язань, взятих Україною в рамках участі у Конвенції про охорону біологічного різноманіття, Конвенції про охорону дикої флори та фауни і природних середовищ існування в Європі. Реалізація положень указів сприятиме збереженню і відновленню гено ... Читати далі »

Переглядів: 329 | Додав: Юлия | Дата: 17.04.2019 | Коментарі (0)