Головна » 2016 » Лютий » 24 » 20 лютого – День Героїв Небесної Сотні
10:10
20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

 

На підтримку ініціатив громадськості та з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України указом Президента України від 11.02.2015 № 69/2015 установлений в Україні День Героїв Небесної Сотні, який відзначається щорічно 20 лютого.

Разом з усією Кіровоградщиною жителі Компаніївського району

20 лютого 2016 року згадували Героїв Небесної сотні. Працівники ДП «Компаніївський лісгосп» також, разом із земляками, схилили голови перед світлою пам’яттю Героїв та поклали квіти до меморіальної дошки, хто поліг під час революції Гідності в ім’я кращої долі українського народу.

Вони загинули за те, щоб Україна стала справді незалежною, могутньою, успішною європейською державою. Боротьба за право жити у справді європейській країні, яка розпочалася на Майдані, триває й досі.

Як би не було складно, які б ще випробування не випали на нашу долю, переконані — попри всі труднощі та виклики ми переможемо!

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 408 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: