Головна » 2016 » Лютий » 22
 
 
 


У 2015 році вперше команда українських школярів взяла участь у міжнародному конкурсі «Молодь в лісах Європи». Юний лісівник з Кіровоградщини, Андрій Галушка, у складі міжнародної команди виборов перше місце.

Міжнародний конкурс «Молодь в лісах Європи» включає два етапи, перший з яких – відбір на національному рівні команди школярів (до 19 років). У 2016 році (у вересні) фінальне змагання міжнародного конкурсу «Молодь в лісах Європи» відбудеться у Латвійській Республіці.

З метою визначення команди України для участі у фінальному змаганні міжнародного конкурсу «Молодь в лісах Європи» Державне агентст ... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: Юлия | Дата: 22.02.2016 | Коментарі (0)

Нова система надає повну автоматизацію закупівельних процесів при найменших витрачених ресурсах часу і сил , тим самим , підвищуючи продуктивність використання людських ресурсів і збільшуючи ефективність використання грошових коштів шляхом зниження витрат .
    У разі необхідності клієнт отримує документ про виконані дії на будь-якому етапі закупівельних процесу . Це виключає будь-яку можливість порушень з боку менеджерів , постачальників та інших учасників закупівель , що гарантує 100 % прозорість процесу автоматизації закупівлі . Програма надає 100 % безпаперовий документообіг і 100 % архів з історією всіх закупівель .
   Всі дії спрямовані на розвиток системи управління автоматизацією закупівель ( знань і розумінь цього процесу ). 

    Ми знаходимося на порозі глибокої зміни, того як управління наукою застосовується до закупівель : впровадження правильної системи з управління закупівлями в наші методики управлі
		
		... 
		
			Читати далі »
		
Переглядів: 1092 | Додав: Юлия | Дата: 22.02.2016 | Коментарі (0)