Головна » 2020 » Вересень » 18 » 20 вересня – День працівника лісу
11:38
20 вересня – День працівника лісу

Шановні працівники Компаніївського лісового господарства, колеги-лісівники Кіровоградщини, ветерани лісового господарства!

 Щиро   вітаю Вас з  професійним святом – Днем працівника лісу!

У велику дружну лісову родину нас об`єднала любов до лісу.  Залишаючи нащадкам  зелені пам’ятники своєї  багаторічної діяльності ми звеличуєм наш край, одягаємо його у зелені шати, гарантуємо природі екологічну безпеку, надійно захищаємо чорноземи від вітрової і водної ерозії, закріплюємо береги рік і водоймищ.

 Хай наша спільна  невтомна праця і в подальшому вінчає трудові здобутки лісової галузі Кіровоградщини і кожний день дарує успішне вирішення поставлених завдань.

Хай досягнення в роботі примножуються,  а усі плани та мрії збуваються. А ще – надійної підтримки добрих намірів збільшити лісистість території від держави і розуміння лісівничих проблем з боку місцевої влади й громадськості.

Здоров’я Вам, фізичного і морального, щастя, професійного і родинного, успіхів у всіх починаннях!

Активного довголіття лісовим ветеранам, доброго їм здоров`я, благополуччя, радості життя і людської поваги за справи земні!

Святкуючи разом з Вами, шановні колеги, бажаю, щоб це свято принесло у кожну лісову родину щастя, добро і надію на краще майбутнє.

 

 

З повагою Олександр Слюсаренко,

 директор ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 201 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: