Головна » 2020 » Вересень » 17

Микола Бобрицький працює майстром лісу в Кіровоградському лісництві понад 12 років. За ним закріплено лісовий обхід загальною площею 642 га, в якому він є керівником робіт, які проводяться в обході і охоронцем насаджень від пожеж, самовільних рубок і засмічення. Під його надійною охороною знаходиться і особливий об’єкт – урочище «Пам’ятне». Цей лісовий масив площею 41.6 га працівники Кіровоградського лісництва створили у 1996 році і присвятили його артистам театру імені Марка Кропивницького. Він проводить значну профілактичну роботу з населенням з метою збереження лісових масивів.

         Микола Іванович в лісі працює за покликом серця, проявляє високий професі ... Читати далі »

Переглядів: 231 | Додав: Юлия | Дата: 17.09.2020 | Коментарі (0)

Майстер лісу - основна ланка лісової охорони, відповідальна і небезпечна професія. Саме такі лісові посади в ДП «Компаніївський лісгосп» займають Микола Глазко - в Компаніївському лісництві ,Володимир Фівко – в Кіровоградському лісництві, Микола Зацарінний – в Новгородківському лісництві.

За кожним з цих майстрів лісу в лісництвах закріплені лісові обходи площею відповідно 265, 178 та 741 га, в яких вони є господарями, керівниками робіт, які проводяться в обходах і охоронцями  насаджень від пожеж, самовільних рубок, засмічення.

         Всі вони сумлінно постійно патрулюють насадження, проводять рейди, охороняючи ввірені їм лісові масиви від лісопорушників.  Беруть ... Читати далі »

Переглядів: 228 | Додав: Юлия | Дата: 17.09.2020 | Коментарі (0)


Ольга Артеменко в Компаніївському лісовому господарстві працює 37 років. Працювала на різних посадах, в т.ч. понад 6 років на посаді головного лісничого підприємства, останні 5 років працює інженером лісового господарства, а  наразі виконує обов’язки головного лісничого лісгоспу.

Ольга Вікторівна – високопрофесійний лісовий практик, знає всі тонкощі своєї професії, володіє знаннями лісового і природоохоронного законодавства. Забезпечує належний контроль за дотриманням вимог протипожежної профілактики і правил пожежної безпеки в лісах зони діяльності підприємства. Успішно опікується питаннями примноження лісового фонду, його ефективним використанням, збереженням, охороною лісу від пожеж, захистом від хвороб та шкідників. Охоче пере ... Читати далі »

Переглядів: 215 | Додав: Юлия | Дата: 17.09.2020 | Коментарі (0)

З нагоди професійного свята – Дня працівника лісу за багаторічну сумлінну працю в галузі, особистий внесок у забезпечення дотримання правил техніки безпеки і запобігання травматизму у лісогосподарському виробництві  інженера з охорони праці ДП «Компаніївський лісгосп» Віталія Артеменка нагороджено Подякою Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Трудову діяльність Віталій Артеменко розпочав в лісовій галузі з 1991 року,  на посаді  інженера з охорони праці державного підприємства «Компаніївське  лісове господарство» працює з  2011 року.     

           За період роботи в лісгоспі зарекомендував себе вмілим ... Читати далі »

Переглядів: 198 | Додав: Юлия | Дата: 17.09.2020 | Коментарі (0)

Колектив ДП «Компаніївський лісгосп» вітає з професійним святом і нагородою Подякою Кіровоградської обласної адміністрації свою колегу – менеджера із  збуту Наталію Балабушку!

Трудову діяльність в ДП «Компаніївський лісгосп» Наталія Валентинівна розпочала в  2011 році на посаді майстра лісу. З 2019 року працює на підприємстві на посаді  менеджера із збуту.

 За період роботи  в лісгоспі зарекомендувала себе, як працьовита та ініціативна спеціалістка. Сумлінно виконує посадові обов’язки по організації вчасної поставки лісопродукції споживачам, розуміючи, що від її ритмічної роботи залежать фінансові надходження підприємства. Справно координує збутову діяльність лісгоспу відповідн ... Читати далі »

Переглядів: 200 | Додав: Юлия | Дата: 17.09.2020 | Коментарі (0)

Професійне свято працівників лісу – це традиційна нагода для керівництва лісогосподарського підприємства подякувати за невтомну добросовісну працю працівникам різних професій, без яких не обходиться  виробництво. Адже, будь-яка людина гідна поваги і пошани, якщо вона добре виконує свою роботу.

У лісництвах Компаніївського лісгоспу  прибиральницями працюють жінки: у Компаніївському - Людмила Максюта, у Новгородківському - Оксана Біліченко. Обидві жінки добросовісні, відповідальні працівниці – справжні господині. Завдяки їм санітарно-гігієнічний стан контор лісництв  завжди на належному рівні.

В щоденних трудових буднях колеги-лісівники дякують жінкам-прибиральницям за чистоту довкілля. А з нагоди Дня працівника ... Читати далі »

Переглядів: 198 | Додав: Юлия | Дата: 17.09.2020 | Коментарі (0)

Василь Петрович Ількевич понад 22 роки працює майстром лісу в Кіровоградському лісництві. Лісоохоронець Ількевич забезпечує надійне патрулювання лісів на площі 429 гектарів в урочищі «Злодійська балка», яке знаходиться в зеленій зоні обласного центру Кіровоградщини. Він веде широку роз’яснювальну роботу щодо бережливого ставлення до лісових багатств серед населення регіону, пропагує правила пожежної безпеки в лісах, вживає дієвих заходів по недопущенню лісових пожеж та засмічення території лісового фонду. За професійні здобутки і людські чесноти Василь Петрович користується повагою і авторитетом серед колег.

За сумлінну працю в лісовому господарстві Василь Петрович нагороджений Почесною грамотою ДП «Компаніївський лісгосп ... Читати далі »

Переглядів: 210 | Додав: Юлия | Дата: 17.09.2020 | Коментарі (0)

Напередодні професійного свята Дня працівника лісу за багаторічну сумлінну працю у лісовій галузі, особистий внесок у розвиток і підвищення ефективності лісогосподарського виробництва Кіровоградщини директор ДП «Компаніївський лісгосп» Олександр Слюсаренко нагороджений відзнакою Державного агентства лісових ресурсів України – нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства».

 

Професійний досвід Олександра Миколайовича – це десятки років життя, наповнених славними віхами відданості обраній справі.

Свою трудову діяльність у лісовому господарстві він розпочав в 1977 році маркувальником у Торговицькому лісництві Оникіївського лісгоспу. Працював майстром лісу, інженером лісових культур у Они ... Читати далі »

Переглядів: 204 | Додав: Юлия | Дата: 17.09.2020 | Коментарі (0)