Головна » 2019 » Квітень » 26 » 26 квітня - день пам`яті Чорнобильської трагедії, день скорботи та жалоби.
14:35
26 квітня - день пам`яті Чорнобильської трагедії, день скорботи та жалоби.

Чорнобиль - це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Завдяки самопожертві ліквідаторів аварія стала символом жертовності в ім’я Батьківщини, в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь. Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу й подальшого розповсюдження радіації.

Брали участь у ліквідації аварії і  наші працівники. Зараз на підприємстві працює водій автотранспортних засобів Компаніївського лісництва  Калінчук Володимир Миколайович, який має 2 категорію учасника ліквідації наслідків аварії.

Шановні ліквідатори, найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію, сміливість та відвагу. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.

Час не загоїв чорнобильських ран, не стер у пам’яті важкі й героїчні події, імена мужніх добровольців — пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які тієї квітучої весни відправились на зустріч невідомій небезпеці, виявивши жертовність, високий патріотизм, зупиняючи ядерну катастрофу. Їхній подвиг назавжди записаний до літопису людської мужності та навічно залишиться у пам’яті українського народу.

Ю.Семокоп, інспектор з кадрів. 

Переглядів: 316 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: