Головна » 2016 » Березень » 22 » Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» - стартувала !
20:42
Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» - стартувала !

За традицією, за ініціативою Державного агентства лісових ресурсів України, починаючи з 2006 року, 21 березня державні лісогосподарські підприємства України проводять Акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках».

Метою Акції є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі, роз’яснення широким колам громадськості важливості створення лісових насаджень, ознайомлення та надання можливості учнівській молоді, представникам громадськості взяти участь у створенні лісів, підвищення довіри громадськості до діяльності лісогосподарської галузі.

Працівники лісової охорони Компаніївського лісництва з нагоди Міжнародного дня лісів 21 березня завітали із саджанцями дерев до учнів шкільного лісництва «Зелена планета».

Лісівники  провели  для юних шанувальників лісу майстер-клас по посадці дерев, розповіли про особливості ведення лісового господарства, цікаві факти про рослинний і тваринний світ, особливу увагу звернули на  питання  значення лісу в житті людини  та екологічній ситуації в регіоні, охороні лісу  від пожеж та браконьєрів.

Разом з учнями висадили біля школи 70 декоративних рослин, які в майбутньому прикрасять наше селище.

 Саме головне те, що кожний учасник акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» у Міжнародний день лісу подарував життя дереву і тим самим зробив свій внесок у безпечне довкілля рідного краю.

Переглядів: 370 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: