Головна » 2021 » Квітень » 29 » Безпека та здоров`я на роботі
09:31
Безпека та здоров`я на роботі

Безпека на робочому місці – серед пріоритетних завдань у щоденній роботі ДП «Компаніївський лісгосп». На підприємстві приділяється значна увага  забезпеченню належних умов праці, про це свідчить відсутність  виробничого травматизму і аварій за участю транспортних засобів лісгоспу.

 Зрозуміло, що підтримання відповідного рівня безпеки на виробництві залежить від фінансових можливостей підприємства. У 2020 році на фінансування заходів з охорони праці в  Компаніївському лісгоспі витрачено 52 тис. 638 грн., у 1 кварталі 2021 року – 19 тис. 431 грн. На ці кошти придбано працівникам спецодяг та засоби індивідуального захисту, проведено підтримання обладнання та умов праці на відповідному рівні.

З 22 квітня 2021 року за традицією, напередодні Міжнародного Дня охорони праці, який відзначається 28 квітня, на підприємстві проведено Тиждень охорони праці під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризу — інвестуймо нині у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі». 

Тема цьогорічного тижня  охорони праці пов’язана з пандемією COVID-19, яка перетворилася на кризу світового масштабу і спричинила глибокий вплив на всі сфери життя – від ризику передачі вірусу на робочих місцях до ризиків щодо безпеки та здоров’я на роботі (БЗР), що виникли внаслідок ужиття заходів з ослаблення поширення вірусу.

Під час Тижня охорони праці в лісгоспі проведено низку планових заходів. Серед них і проведення оглядів-конкурсів у виробничих підрозділах. Цьогоріч переможцем конкурсу «Кращий працівник» з охорони праці в ДП «Компаніївський лісгосп» визнано тракториста – машиніста лісогосподарського виробництва Кіровоградського лісництва Русола Миколу Івановича.

Віталій Артеменко,

інженер з охорони праці ДП «Команіївський лісгосп»

Переглядів: 202 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: