Головна » 2021 » Квітень » 26

26 квітня 2021 року минає 35 років від дня Чорнобильської катастрофи, яка озивається пекучим болем і стражданнями у багатьох родинах. Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. 

Серед тих мужніх людей, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії, були і і наші колеги – водії Компаніївського лісництва ДП «Компаніївський лісгосп» Калінчук Володимир Миколайович та Сірьогін Микола Сергійович, який нині уже на заслуженому відпочинку.

... Читати далі »

Переглядів: 168 | Додав: Юлия | Дата: 26.04.2021 | Коментарі (0)

У вихідні дні лісничий Новгородківського лісництва Андрій Бабичевський спільно з правоохоронцями та рятувальниками провели роз’яснювальну роботу щодо недопущення пожеж у лісовому масиві серед мешканців села Клинці Кропивницького району, яке оточене сосновими лісонасадженнями .Зокрема, учасники рейду нагадали людям про заборону спалювання сухої трави, сміття, пожнивних залишків та про покарання за такі дії. Жителям Клинців пояснили, що розкладати багаття біля житлових і господарчих будівель, спалювання сміття на городах, підпал сухої трави й очерету на ділянках, що межують з лісовими масивами небезпечно, тому що полум’я може швидко поширитись і перерости у лісову пожежу. Громадянам, які потерпають від подібних правопорушень сусідів або односельців, організатори рейду рекомендували викликати на місце події працівників екологічної інспекції, правоохоронних органів і рятувальників.  

Спілкуючись з відвідувачами ліс ... Читати далі »

Переглядів: 145 | Додав: Юлия | Дата: 26.04.2021 | Коментарі (0)