Головна » 2021 » Квітень » 26 » У ліквідації наслідків Чорнобильської трагедії брали участь і лісівники Компаніївщини
13:16
У ліквідації наслідків Чорнобильської трагедії брали участь і лісівники Компаніївщини

26 квітня 2021 року минає 35 років від дня Чорнобильської катастрофи, яка озивається пекучим болем і стражданнями у багатьох родинах. Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. 

Серед тих мужніх людей, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії, були і і наші колеги – водії Компаніївського лісництва ДП «Компаніївський лісгосп» Калінчук Володимир Миколайович та Сірьогін Микола Сергійович, який нині уже на заслуженому відпочинку.

Сьогодні, в цей пам’ятний день, представники профкому Компаніївського лісгоспу відвідали лісівників-ліквідаторів Володимира Калінчука та Миколу Сірьогіна з подякою за їх мужність і самовідданість та вручили їм  матеріальну допомогу від профкому.

Працівники  Компаніївського лісгоспу з глибокою пошаною схиляють голови перед усіма ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС за подвиг, під час якого вони віддали своє здоров’я, ставши на шляху сліпої ядерної стихії і захистили тим самим не лише Українську землю, а й усе людство від поширення смертельної небезпеки. Вшановуємо пам’ять тих, кого забрала страшна трагедія.

 Щиро бажаємо всім ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, їх рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя і миру.

 

Ірина Артемєва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп» 

 

Переглядів: 169 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: