Головна » 2021 » Квітень » 13 » Декоративні саджанці для озеленення можна придбати у Кропивницькому лісництві
13:45
Декоративні саджанці для озеленення можна придбати у Кропивницькому лісництві

Працівники Кропивницького лісництва реалізовують різні види декоративних рослин. Їх вирощують на території лісництва, яке знаходиться в мікрорайоні Кущівки за адресою  м. Кропивницький, вул. Салганні піски,7a. Тут можна придбати саджанці найбільш популярних видів декоративних рослин таких як ялівець, самшит, туя, спірея, верба, форзиція, барбарис та інші.  Покупці зможуть обрати на свій смак декоративну рослину безпосередньо на лісорозсаднику, де фахівці-лісівники допоможуть підібрати ту рослину, яка ідеально підійде до певної присадибної ділянки.

 Головною перевагою декоративного садивного матеріалу вирощеногоу приміському лісництві є те, що рослини вирощені із живців, які заготовляють на власному маточному відділені. Такі саджанці стійкі до природних умов, в них не порушено зону районування, а отже приживлення таких рослин є стовідсоткове! Придбати декоративні рослини можна як в роздріб так і оптом за помірними цінами.

Днями 106 кущів ялівця козацького придбали представники  ПрАТ «Гідросила АПМ». Лісівникам  приємно, що до вже озелененої території цього підприємства докладено ї їх праці.

Озеленемо наше місто Кропивницький спільними зусиллями!

Охочим придбати декоративні саджанці в обласному центрі рекомендуємо

за довідками звертатися до Кропивницького лісництва за тел. 32-21-52

 

Сергій Панчак,

лісничий Кропивницького лісництва

Переглядів: 194 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: