Головна » 2020 » Червень » 1 » Діти – наша радість, наша гордість і наше майбутнє
14:18
Діти – наша радість, наша гордість і наше майбутнє

Щороку, в перший літній день, ми відзначаємо радісне свято - День захисту дітей. Наші діти є найціннішим скарбом людства і кожного з нас зокрема. Саме вони в своїх руках тримають ключі від нашого майбутнього, саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Не мало з нас тих, хто хотів би, аби  їх діти продовжували шлях їхньої  професійної діяльності. Я горжусь сьогодні тим, що моя донька Марина,   здобувши теоретичні і практичні знання з лісівництва у шкільному лісництві «Зелена Планета», що діє при НВО «Компаніївська ЗОШ» нині здобуває вищу освіту в навчально-науковому інституті лісового та садово-паркового господарства міста Києва.

Спільною гордістю нашої лісової родини ДП «Компаніївський лісгосп» сьогодні є  успіхи членкині шкільного лісництва «Зелена Планета» Уляни Балабушки – доньки наших лісових фахівців підприємства – Наталії та Олега Балабушків. В Міжнародний день захисту дітей колектив лісгоспу вітає  Уляну з черговою перемогою, на цей раз у обласному конкурсі «Свій голос віддаю на захист природи» в номінації «Літературний твір». Уляна активна учасниця багатьох екологічних і природоохоронних заходів різних рівнів.

У шкільному лісництві вона навчилась екологічно мислити та грамотно діяти у спілкуванні з природою. Досвід переконує в тому, що трудові династії лісівників успадковують серйозне й відповідальне ставлення до праці, шанобливе ставлення до професії лісівника,  безмежну любов і турботу до  зеленого оберегу рідного краю.

У дітей повинно бути щасливе дитинство, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Саме для цього всі ми живемо та працюємо.

Для нас працівників лісового господарства ліс став справою всього життя. Його ми створюємо, доглядаємо і оберігаємо задля екологічного благополуччя наших дітей. Дай Боже, щоб у наших дітей завжди було мирне небо над головою і щоб жили вони в гармонії з природою.!

Ірина Артем"єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

Переглядів: 482 | Додав: Юлия | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: