Головна » 2020 » Вересень » 9 » До 28 вересня – набір журналістів на тренінг з охорони лісів
09:29
До 28 вересня – набір журналістів на тренінг з охорони лісів

Громадська організація “Українська природоохоронна група” (UNCG) оголошує набір на тренінги для журналістів, які прагнуть глибше розібратися в темі охорони лісів.

Вісім найбільш активних учасників отримають стипендії на написання журналістських матеріалів про охорону лісів.

Спікери з багаторічним досвідом практичної охорони лісів розкажуть, як влаштовані українські ліси та хто ними керує. Ви дізнаєтеся про найбільші загрози українських лісів, у тому числі ті, про які не пишуть у ЗМІ. На тренінгу фахівці продемонструють типові неточності та хиби в матеріалах про ліс, а також відвезуть Вас до лісу та покажуть усе, про що розказували. І навіть повернуть з лісу назад J.

Кожен з тренінгів триватиме два дні та відбудеться у:

Києві (20-21 жовтня); Рівному (3-4 листопада); Харкові (17-18 листопада);

Львові (24-25 листопада). Деталі про місце та час тренінгу буде повідомлено відібраним учасникам на початку жовтня.

Кількість учасників кожного тренінгу – не більше 12 осіб. Якщо заявок буде більше, то відбиратимуть учасників за двома основними критеріями: досвідом написання матеріалів про охорону довкілля та мотивацією (потрібно буде написати кілька слів про те, чому вас цікавить участь у тренінгу). 

Під час відбору врахується гендерний та регіональний баланси.

Участь у тренінгу –  безкоштовна; частково чи повністю будуть відшкодовані учасникам з інших міст вартість квитків; поселення в готель. 

Дедлайн подачі заявки – 28.09.2020.

Анкету можна заповнити тут. Відібрані учасники на початку жовтня отримають підтвердження участі в тренінгах. Поставити питання щодо заходів можна написавши нам на електронну пошту press@uncg.org.ua .

*Захід проводиться у рамках проекту «Forests in Focus: raising the awareness of journalists on forest biodiversity and sustainable forestry practices», який реалізовується за фінансової підтримки Посольства Фінляндії в Україні.

Джерело:

https://imi.org.ua/announcements/do-28-veresnya-nabir-zhurnalistiv-na-trening-z-ohorony-lisiv-i34918

 

Переглядів: 183 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: