Головна » 2016 » Лютий » 22 » ДП "Компаніївський лісгосп" запрошує учнів шкільних лісництв до участі у національному відборі міжнародного конкурсу "Молодь в лісах Європи"
12:51
ДП "Компаніївський лісгосп" запрошує учнів шкільних лісництв до участі у національному відборі міжнародного конкурсу "Молодь в лісах Європи"
 
 
 


У 2015 році вперше команда українських школярів взяла участь у міжнародному конкурсі «Молодь в лісах Європи». Юний лісівник з Кіровоградщини, Андрій Галушка, у складі міжнародної команди виборов перше місце.

Міжнародний конкурс «Молодь в лісах Європи» включає два етапи, перший з яких – відбір на національному рівні команди школярів (до 19 років). У 2016 році (у вересні) фінальне змагання міжнародного конкурсу «Молодь в лісах Європи» відбудеться у Латвійській Республіці.

З метою визначення команди України для участі у фінальному змаганні міжнародного конкурсу «Молодь в лісах Європи» Державне агентство лісових ресурсів України та Товариство лісівників України проведе до 1 серпня 2016 року національний відбір під час проведення конкурсу на краще учнівське лісництво.

Нагоду пройти тестування та співбесіду для відбору у команду України для участі у фіналі міжнародного конкурс «Молодь в лісах Європи» будуть мати члени команд, які займуть призові місця на конкурсі на краще учнівське лісництво.

Умови участі у відборі представників учнівських лісництв (які займуть призові місця на конкурсі на краще учнівське лісництво) – знання англійської мови, основ лісівництва та інформації про сучасне лісове господарство України.

Тестування та співбесіда відбудуться англійською мовою. Учасники відбору будуть забезпечені відповідним матеріалом для підготовки - брошурою «Лісове господарство України» англійською мовою.

На міжнародному рівні буде проведено три офіційних та один неофіційний конкурс. Офіційні конкурси – тестування на знання лісового господарства Європи, практичний конкурс на знання основ лісового господарства та підготовка презентації на задану лісівничу тему. Мова спілкування – англійська.

Умови проведення конкурсу та учбовий посібник щодо особливостей ведення лісового господарства Європи розміщено на сайті конкурсуhttp://www.ypef.eu/

 

Переглядів: 394 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: