Головна » 2017 » Травень » 26 » ІХ Обласний зліт учнівських лісництв
15:25
ІХ Обласний зліт учнівських лісництв

25 червня на базі ДП «Оникіївський лісгосп» відбувся ІХ обласний зліт учнівських лісництв Кіровоградщини.

В організації та проведенні конкурсу взяли участь обласне управління лісового та мисливського господарства, обласне Товариство лісівників України та Обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Під керівництвом педагогів та працівників лісового господарства на зліт з’їхались представники 17 учнівських об’єднань з усієї області. Серед інших шкільних лісництв брали участь наші команди «Зелена планета» КЗ «Компаніївського НВО» та ДЕГО «Флора» ЗОШ № 3 м. Кропивницького.

Теплими напутніми словами підлітків вітали голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко та начальник Кіровоградського ОУЛМГ Наталія Ревенко.

Почесну місію перерізати стрічку для відкриття заходу виконали переможці VІІІ зльоту шкільних лісництв наші вихованці В.Балабушка, С.Комашко, С. Терещенко та привітали учасників зльоту музичним виконанням пісні.

Програма зльоту включала в себе: оформлення виставки-презентації діяльності учнівських лісництв; презентацію учнівського лісництва, оцінювання виставки досягнень учнівського лісництва, практичну роботу з питань лісознавства, екології та біології; тестування щодо участі у міжнародному конкурсі «Молодь в лісах Європи»; екскурсія по території ДП «Оникіївське лісове господарство»;

Під час зльоту відбувся відбір учнів на регіональному рівні для участі в національному відборі на міжнародний конкурс «Молодь у лісах Європи». Оцінювався рівень знання молоддю англійської мови та основ лісового господарства. Наші вихованці відібрані для наступного етапу відбору в м. Київ що відбудеться 8 червня 2017 року.

Перше місце й путівку на всеукраїнський зліт учнівських лісництв у Житомирі заслужено отримала команда Веселобоковеньківського шкільного лісництва Іванівської ЗОШ.

Наші команди ДЕГО «Флора» та «Зелена планета» зайняли почесні другі місця, і були нагородженні грамотами та призами.

Переглядів: 430 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: