Головна » 2020 » Вересень » 17 » ЇЇ професійна турбота за збереження лісів відзначенна нагородою обласного рівня
09:36
ЇЇ професійна турбота за збереження лісів відзначенна нагородою обласного рівня


Ольга Артеменко в Компаніївському лісовому господарстві працює 37 років. Працювала на різних посадах, в т.ч. понад 6 років на посаді головного лісничого підприємства, останні 5 років працює інженером лісового господарства, а  наразі виконує обов’язки головного лісничого лісгоспу.

Ольга Вікторівна – високопрофесійний лісовий практик, знає всі тонкощі своєї професії, володіє знаннями лісового і природоохоронного законодавства. Забезпечує належний контроль за дотриманням вимог протипожежної профілактики і правил пожежної безпеки в лісах зони діяльності підприємства. Успішно опікується питаннями примноження лісового фонду, його ефективним використанням, збереженням, охороною лісу від пожеж, захистом від хвороб та шкідників. Охоче передає свій досвід молоді, опікуючись роботою шкільного лісництва «Зелена Планета».

За період роботи в лісгоспі зарекомендувала себе, як працьовитий та ініціативний спеціаліст. Відповідальна, сумлінно відноситься до своїх посадових обов’язків. Користується заслуженим авторитетом серед колег-лісівників Кіровоградщини і представників органів місцевої влади.

ЇЇ сумлінна праця відзначена Грамотою ДП «Компаніївський лісгосп» у 2007році, Подякою ДП «Компаніївський лісгосп» у  2009році, Почесною грамотою ДП «Компаніївський лісгосп» у 2013році, Почесною грамотою Компаніївської РДА у 2014році, Почесною грамотою Кіровоградського ОУЛМГ у 2017році.         

         З нагоди дня працівника лісу у вересні 2020 року Ольга Вікторівна Артеменко за трудові здобутки нагороджена Подякою Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Лісова громада Компаніївщини щиро вітає Ольгу Вікторівну з нагородою! Щиро зичимо міцного здоров`я і наснаги на подальшу плідну працю на користь лісів  степової Кіровоградщини! 

Наталія Балабушка

Переглядів: 215 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: