Головна » 2021 » Квітень » 20 » Керівник і голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп» взяли участь в нараді з питання реорганізації лісгоспів
13:27
Керівник і голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп» взяли участь в нараді з питання реорганізації лісгоспів

 

В Кіровоградському облуправлінні лісового та мисливського господарства відбулась узгоджувальна нарада керівників та представників галузевої профспілки з питання реорганізації державних лісогосподарських підприємств. Від ДП «Компаніївський лісгосп» в роботі наради прийняли участь директор Олександр Слюсаренко та голова профкому Ірина Артем`єва.

Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко повідомила учасників зібрання про те, що одним із шляхів реформування лісової галузі є реорганізація лісогосподарських підприємств. Проте модель, за якою буде реформуватися лісова галузь, іще не визначена. Остаточне рішення за Кабінетом Міністрів України».

З урахуванням висловлених під час наради думок керівників та голів профкомів лісгоспів області на узгоджувальній нараді було прийнято рішення підтримати модель реформування лісової галузі шляхом оптимізації (реорганізації) державних лісогосподарських підприємств області за рахунок їх укрупнення (приєднання) з максимальним збереженням робочих місць, зокрема спеціалістів лісового господарства, а також забезпечення трудових і соціальних гарантій працівників.

 Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 162 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: