Головна » 2020 » Червень » 30 » Хвала рукам, що пахнуть лісом!!!
10:32
Хвала рукам, що пахнуть лісом!!!

Понад 20 років Микола Іванович Русол працює трактористом у Кіровоградському лісництві. Праця тракториста в лісовому господарстві має свої особливості, які вимагають не тільки досвіду, високої професійної підготовки, а й віртуозності, а часом і уміння працювати точно навіть в екстремальних умовах. Микола Іванович один з таких високопрофесійних спеціалістів.

Це він забезпечує високу якість підготовки ґрунту під майбутні захисні лісові насадження і належний рівень механізованої посадки лісових культур, а, зрештою, і планову приживлюваність сіянців на лісових площах, бо і механізований догляд за новоствореними лісами протягом всього року теж проводить саме він.

 

У 2020 році на своєму «залізному коні» Микола Іванович провів механізовані догляди за молодими лісовими культурами не лише в Кіровоградському лісництві, а й у сусідньому Новгородківському.  З початку року на його рахунку вже 64 га доглянутих молодих лісів Кіровоградщини та облаштовано 15 км і поновлено 126 км протипожежних розривів.

Крім того щоб запобігти знищенню лісів пожежами Микола Іванович завжди вчасно створює мінералізовані смуги навколо хвойних лісових насаджень та проводить догляди за ними. Ось така його щоденна нелегка праця з часом втілюється у зелене обрамлення степових просторів Кіровоградщини і приносить радість людям.

 Пройдуть роки і молоді лісові культури, які так дбайливо доглядає Микола Русол, стануть могутніми лісами. Своїми густими кронами вони вклонятимуться  людям, які його зростили, чиї руки пахнуть лісом…

У ці червневі дні  Миколи Івановича  відзначає свій День народження!

Колеги-лісівники Компаніївського лісгоспу щиро вітають його з особистим святковим днем і зичать ще багато років  плідної праці на службі лісу. Нехай людська шана і вдячність наповнюють Ваше серце, Миколо Івановичу, життєдайною силою, а ліс, якому Ви вірно служите, хай дарує Вам здоров’я і натхнення!

 Ірина Артемєва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

Переглядів: 215 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: