Головна » 2016 » Лютий » 23 » Колектив ДП «Компаніївський лісгосп» щиро вітає з Днем народження майстра лісу Максима Ковальчука!
11:32
Колектив ДП «Компаніївський лісгосп» щиро вітає з Днем народження майстра лісу Максима Ковальчука!

Колектив ДП «Компаніївський лісгосп» 23 лютого  щиро вітає  з Днем народження майстра лісу обходу № 8 Кіровоградського лісництва Максима Ковальчука!

Майстер лісу - основна ланка лісової охорони, відповідальна і небезпечна професія. Працює Максим Георгійович в Кіровоградському лісництві з травня 2012 року. За ним закріплено лісовий обхід площею 740 га, де він дбайливо господарює, охороняє лісові насадження від пожеж, самовільних рубок, засмічення. Під його керівництвом і контролем  знаходяться всі лісогосподарські заходи, що проводяться в обході №8 – посадка лісу, заготівля лісового насіння, догляд за лісовими культурами, заготівля деревини.

До своїх обов’язків  Максим Ковальчук відноситься відповідально. Переживає за кожен випадок виявленого порушення лісового законодавства. Проводить профілактичну роботу з населенням з метою збереження лісових масивів. Постійно патрулює лісові насадження, проводить рейди, охороняючи і виявляючи любителів легкої наживи незаконними рубками.

У лісовому господарстві зарекомендував себе іменинник умілим, скромним і працьовитим майстром лісу.

Колектив лісгоспу бажає Максиму плідної роботи на користь лісу при доброму здоров’ї і молодечому завзятті. Особистого щастя, родинного благополуччя, миру і злагоди!

Бажаємо Тобі, Максиме, рясної долі

І щоб діла були не кволі,

Здоров’я, щоб було, як криця!

А щастя – повне як криниця!

І щоб завжди була наснага,

А в серці – бойова відвага,

Бо без неї в ці складні часи

Не захистити нам ліси!

 

 

Переглядів: 462 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: