Головна » 2020 » Вересень » 20 » Компаніївські лісівники приєдналися до Всесвітнього дня прибирання
07:13
Компаніївські лісівники приєдналися до Всесвітнього дня прибирання

19 вересня 2020 року Україна разом із мільйонами активістів із 180 країн світу вийшла на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». В акції беруть участь люди, незалежно від віку та географії, адже головна мета прибирання полягає в об’єднанні заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.

У рамках акції реалізовується кампанія «Побачив? Прибери».

Лісівники Компаніївського лісового господарства побачили сміття і вирішили його прибрати в приміському лісовому урочищі Андріянів став, яке є улюбленим місцем відпочинку громадян. На прибиранні лісової території працювали працівники апарату лісгоспу і Компаніївського лісництва.

Забруднення лісів сміттям – серйозна проблема, з якою лісівникам боротися стає дедалі важче. Незважаючи на неодноразові звернення працівників державної лісової охорони про недопустимість засмічення лісових масивів побутовими відходами, відпочивальники продовжують засмічувати ліс. Акції з прибирання довкілля за участю небайдужих представників громадськості проводяться зазвичай раз на рік – весною. Проте засмічення лісових масивів не припиняється в жодну пору року.

 Лісівники Компаніївщини приєднуються до  Всесвітнього дня прибирання та закликають жителів регіону не смітити у лісі, долучатися до європейської моди на чистоту та свідому екологічну поведінку!

 

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

Переглядів: 192 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: