Головна » 2021 » Квітень » 20 » Ліс має бути чистим
15:33
Ліс має бути чистим

Випускниця шкільного лісництва «Зелена Планета» і лісогосподарського факультету НУБіП, а нині співробітниця кафедри таксації лісу та лісового менеджменту цього вузу  Марина Артем`єва  на минулих вихідних завітала  до батьків в Компаніївку. Вихована в родині працівників лісгоспу в  шанобливому ставленні до природи, залюблена в ліс тепер уже і професійно, Марина, як і завжди, перебуваючи на малій батьківщині неодмінно відвідує компаніївський ліс.

Цей раз вона також пройшлася по  кв. 20 саме в День довкілля, 17 квітня, і натрапила на стихійне сміттєзвалище в лісі. Як лісівничка, вона не змогла бути байдужою до виявленою неприємної картини – купи сміття серед лісу. Дівчина  повернулась додому за сміттєвими мішками  і разом з мамою – головним бухгалтером ДП «Компаніївський лісгосп» Іриною Вікторівною, яка підтримала ініціативу доньки, вони відправились в ліс очищати  його від сміття.

Як сказала Марина,  у лісі, як і в хаті, має бути чисто! А всім землякам хочеться сказати : Ліс для нас – це джерело свіжого повітря і гарного настрою! Не засмічуйте ліси рідного краю! Довкілля має бути чистим!

Ольга Артеменко,

 т.в.о. головний лісничий ДП Компаніївське ЛГ

Переглядів: 174 | Додав: Юлия | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: