Головна » 2020 » Червень » 30 » Лісівники Компаніївщини покладають великі надії на учнівську молодь «Зеленої планети»
08:39
Лісівники Компаніївщини покладають великі надії на учнівську молодь «Зеленої планети»

Давня народна мудрість стверджує, що коли плани розраховані на десятиліття — треба саджати дерево, а якщо на віки — виховувати дітей.

Колектив ДП «Компаніївський лісгосп» вважає своєю важливою місією - інвестувати у майбутнє, тому попри всі кризові ситуації і фінансові труднощі  в лісгоспі щорічно нарощують обсяги створення нових лісів, а ще велику роль у своїх заходах лісівники приділяють учнівській молоді – членам шкільного лісництва «Зелена Планета».

І спільні заходи компаніївських лісівників та підростаючого покоління уже дають плоди. З огляду на те, скільки перемог у конкурсах на лісівничу тематику отримують юні лісівники «Зеленої Планети» щорічно, можна стверджувати, що у їхніх душах вдалося посіяти любов до природи і розуміння, що її потрібно оберігати. Компаніївські юні природолюби розуміють, що за природою – майбутнє! А для мешканців степової Кіровоградщини значущість лісу особливо відчутна.

В останню неділю червня в Україні відзначається День молоді – свято молодості і позитиву. Лісівники Компаніївщини шлють щирі вітання зі святом юним природолюбам рідного краю.

 У житті немає пори прекраснішої, ніж молодість. Це час становлення, вибору професійного шляху, планування майбутнього. Ви – сьогодення України, її майбутнє. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у боротьбі за примноження і збереження зеленого оберегу рідного краю.

       З нагоди Дня молоді бажаємо усім молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагнете!.

Хай щастить вам у всьому, у вашому житті молодому!!!

Олександр Слюсаренко,

директор ДП "Компаніївське лісове господарство".

Переглядів: 234 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: