Головна » 2021 » Квітень » 23 » Лісівники прикрашають Землю зеленню лісів!
08:09
Лісівники прикрашають Землю зеленню лісів!

22 квітня людство відзначає всесвітній День Землі! Це день, коли ми всі маємо об`єднатися заради захисту і збереження природи, її багатств та ресурсів. Вважається, що сьогодні кожен має зробити щось корисне для нашої планети – посадити дерево ( і не одне), прибрати сміття ( або просто не смітити) чи будь що корисне для природи рідного краю.

 

У ДП «Компаніївський лісгосп» Міжнародний День Землі відзначили активною роботою по  висадці дерев на лісові площі. Колектив апарату лісгоспу проводив виборку з площі лісорозсадника і підготовку до посадки сіянців лісових порід. Працівники Компаніївського лісництва проводили механізовану посадку лісових культур майбутніх захисних лісових насаджень, в Кропивницькому і Новгородківському лісництві в цей день завершували роботи з доповнення лісових культур попередніх років створення.

Лісівники Компаніївського лісового господарства закликають земляків піклуватися про Землю постійним шанобливим ставленням  до лісів – зелених оаз Землі! Бережіть природу – не смітіть у лісі, бережіть ліс від вогню, не ламайте дерев, не зривайте першоцвітів! Ліс – це наше здорове життя! Збережемо красу Землі для наших поколінь

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 163 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: