Головна » 2016 » Березень » 16 » Лісівники вшанували захисників рідного краю
16:14
Лісівники вшанували захисників рідного краю

15 березня 2016 року  у смт Компаніївка  відбувся урочистий мітинг з нагоди відзначення 72-ї річниці визволення селища від нацистських окупантів.

Повоєнна річниця – це завжди і скорбота, і світлі почуття. Саме 15 березня, після майже 2,5 років кровопролитних боїв, які велися за кожен клаптик рідної землі, кожну вулицю, воїни 81-ї гвардійської стрілецької дивізії, 7-ї гвардійської армії Другого Українського Фронту остаточно звільнили Компаніївку від нацистської окупації.

Це святий день для кожного мешканця Компаніівки –  день пам'яті про померлих у смертельному двобої з ворогом, про кожну солдатську краплину крові, кожну вдовину і сирітську сльозу.

До вшанування пам’яті загиблих долучилися і представники трудового колективу ДП «Компаніївський лісгосп». Лісівники, разом із громадськістю селища, поклали квіти та схилили голови перед тими, хто боронив країну від ворога у роки Другої світової війни, хвилиною мовчання вшанували пам’ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу України, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна.

Працівники лісгоспу разом з присутніми на мітингу віддали честь і шану ветеранам, патріотизм яких, висока сила духу й волі, мудрість завжди будуть прикладом для майбутніх поколінь.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 395 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: